Produkty Ziemi Wody SłońcaPodwodne skarbymultiwitaminyProdukty roślinnekosmetyki

Artykuły

Stan po miesiącu organizm powoli wraca do normy, powrócił apetyt, kolory skory, cera, osoba ta zaczęła się poruszać i robić przechadzki po ogrodzie, rokuje nadzieje na wyleczenie. Oto, co spowodowały przewlekłe zaparcia zalegające gnijące toksyczne złogi, prowadzące po latach wprost do nowotworu. A przecież wystarczyło, aby medycy już dawno polecili tej pani ten system leczenia zaparć. Jak zwykle prochy nie są panaceum na toksyny i brud, bo ten się pierze i usuwa?

WLEWY-LEWATYWY-LECZNICZE!!

I. Z KAWY II. Z PERZU, III. Z CZOSNKU, IV. RUMIANKOWE, V. Z CZARNUSZKI

Z CZOSNKU!

Wieczorem obrać jeden średni ząbek czosnku, przetrzeć na miazgę włożyć do szklanki i zalać do wysokości ¾ letnią wodą, rano dolać wody gorącej do pełnej szklanki, tak, aby nie przekraczała temperatury ciała 34-36 stopni. Dokonać dwulitrowego wlewu płuczącego (pamiętać o 1 łyżeczce soli i ½ cytryny), wydalić wszystko aż nie będzie parć, wlać przecedzoną wodę czosnkową poleżeć na prawym boku 15 minut, wydalić. I tak przez 5-6 dni. Po wlewach zaraz stosować probiotyki Ac Zymes - dojelitowo, oraz probiobalance

Z KAWY!

Zakupić kawę ziarnistą zmielić bardzo dokładnie dużą porcję włożyć do słoiczka na kilka wlewów, wieczorem przygotować 2 litry wody wrzącej, wsypać do naczynia wylewanego lub szklanego 6 czubatych łyżek kawy sparzyć pozostawić do rana. Rano przecedzić przez bawełnianą szmatkę, 1 litr odlać i przechowywać w lodówce do lewatywy wieczornej. Drugi litr zmieszać z wrzącą wodą doprowadzając do temperatury 34-36 stopni. Dokonać dwulitrowego wlewu płuczącego (pamiętać o 1 łyżeczce soli i ½ cytryny), wydalić wszystko aż nie będzie parć, litr kawy wlać do wlewnika, napełnić jelito i położyć się na prawym boku przez 15 minut, wydalić (wydalanie złogów może trwać kilka godz., nie wybierać się poza dom). Stosować przy ciężkich chorobach od 1/5 miesiąca do 6 miesięcy, szczególnie przy nowotworach do 3 razy dziennie, przy średnio zaawansowanych robi się ją przez 3 tygodnie 2-3 x dziennie, potem 2 tygodnie przerwy i ponownie przez 3 tygodnie 2-3 x dziennie. Raz dziennie, przy lżejszych schorzeniach, profilaktycznie do kilku razy na miesiąc. Po wlewach zaraz stosować probiotyki Ac Zymes - dojelitowo, oraz probiobalance

UWAGA!

Przy wlewach z kawy należy dodawać minerały (Power Mins, Strong Bones, Ocean 21, Polinesian Noni, Omega 3, SpirulinaMax, lub Spirulina Chlorella)i witaminy (witamina C-300, B komplet), ponieważ kawa wypłukuje, duże ilości toksyn, ale również i mineraly.

Z RUMIANKU!

Wieczorem zaparzyć wrzątkiem 4 łyżki stołowe rumianku, albo 4 torebeczki. Pozostawić pod przykryciem 30 minut. Przestudzić lub rano dolać gorącej. Jak zwykle przed tym wlewem Dokonać dwulitrowego wlewu płuczącego (pamiętać o 1 łyżeczce soli i ½ cytryny), wydalić wszystko, aż nie będzie parć? Po wlewach zaraz stosować probiotyki Ac Zymes - dojelitowo, oraz probiobalance.

Z PERZU!

Zmielone cztery łyżki kłączy perzu na 1/5 – 2 l wody, zagotować i utrzymać na małym ogniu od 20 – 30 minut. Odstawić d o wystudzenia. Wlewać w temp34-36 stopni. Dokonać dwulitrowego wlewu płuczącego (pamiętać o 1 łyżeczce soli i ½ cytryny), wydalić wszystko aż nie będzie parć, napełnić jelito wywarem perzowym i położyć się na prawym boku przez 15 minut, wydalić (wydalanie złogów może trwać kilka godz. nie wybierać się poza dom). Po wlewach zaraz stosować probiotyki Ac Zymes - dojelitowo, oraz probiobalance. Stosować dwa tygodnie i dwa tygodnie przerwy, potem powtórzyć. Działanie. Wyciągi z perzu odtruwają organizm (usuwają szkodliwe su­bstancje wewnątrz- i zewnątrzpochodne z organizmu), zabezpieczają wą­trobę przed stłuszczeniem, zmniejszają stężenie lipidów, w tym także cholesterolu we krwi (działanie lipotropowe), pobudzają procesy utleniania w tkankach, działają korzystnie na przemianę materii (działanie regulujące), uszczelniają i wzmacniają naczynia krwionośne, działają przeciwmiażdżycowo, moczopędnie, przeciw obrzękowo, lekko przeczyszczająco, żółciopędnie, odkażająco; regulują prace przewodu pokarmowego; zapobiegają powstawaniu kamicy moczowej i żółciowej; opóźniają procesy starzenia się organizmu.

DO PICIA

Surowcem jest również kłącze.

Odwar: 3 łyżki kłączy zalać 2 szkl. wody; gotować 5 min.; odstawić na 20 minut; przecedzić. Pić 4 razy dz. po 100 ml lub 2 razy dz. po 200 ml; niemowlęta ważące 3-4 kg – 8 ml, 5-6 kg - 10,7,-12,8 ml, 7-8 kg - 15-17 ml, 3-4 razy dz.; dzieci ważące 10-15 kg - 21-32 ml, 20-25 kg - 42,8-53,5 ml, 30-35 kg - 64-75 ml, 40-45 kg - 85,7-96,4 ml, 50-55 kg - 107-117 ml, 3-4 razy dz.

Wskazania:

Zaburzenia przemiany materii, otyłość, wszelkie choroby skó­rne (np. łuszczyca, częste czyraki, trądziki, dermatoza okołoustna, wy­pryski), choroby zakaźne, stłuszczenie i marskość wątroby, niewydolność wątroby; schorzenia trzustki, pęcherzyka żółciowego i nerek oraz dróg moczowych; zaburzenia trawienia, zaparcia, miażdżyca, wysoki poziom cholesterolu we krwi, cukrzyca, osłabienie, leczenie antybiotykami i sulfonamidami, zatrucia, zaburzenia hormonalne.

Z CZARNUSZKI !

Dwa opakowania Czarnuszki dokładnie zmielić w młynku na pył, przesypać do szczelnego słoika. Wieczorem do pojemnika 0/5 litra wsypać 2 łyżeczki czarnuszki zalać wrzątkiem, po ½ godz. ostudzić do 34 – 36 stopni, lub rano dolać gorącej, dolać na pełny litr wody i dokonać wlewu. Dokonać dwulitrowego wlewu płuczącego (pamiętać o 1 łyżeczce soli i ½ cytryny), wydalić wszystko aż nie będzie parć, napełnić jelito wywarem litrowym z czarnuszki i położyć się na prawym boku przez 15 minut, wydalić (wydalanie złogów może trwać kilka godz. nie wybierać się poza dom). Po wlewach zaraz stosować probiotyki Ac Zimes - dojelitowo, oraz probiobalance.

Stosować trzy tygodnie i dwa tygodnie przerwy, potem powtórzyć. Przy stanach zapalnych, grzybicy stosować dłużej.

UWAGA

Przy wszystkich wlewach należy dodawać minerały (Power Mins, Strong Bones, SpirulinaMax, lub Spirulina Chlorella) i witaminy (witamina C-300, B komplet), ponieważ wlewy wypłukują, duże ilości złogów(kamieni kałowych, itp), toksyn, ale również i minerałów.



<< Poprzednia [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ]